comp-img_5394_3
comp-img_5394_3comp-img_5413comp-img_5422comp-img_5427comp-img_5442comp-img_5461comp-img_5470

Mosoly Box Gingival

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews|Write your review

8499 Ft

Mosoly Box GINGIVAL – az egészséges fogínyért!

Availability: Elfogyott

Termékleírás

Gyakran vérzik a fogínyed, hiába figyelsz oda a rendszeres fogmosásra? Az ínyed érzékenyen reagál a vitaminhiányra, hormonális változásra, esetleg cukorbetegségtől szenvedsz vagy most léptél a változókorba?

Fogínyünk szervezetünk általános egészségi állapotát kiválóan tükrözi. Vannak olyan helyzetek, amikor a fogíny hajlamosabb a gyulladásra, ilyen esetben még inkább oda kell figyelnünk a célzott, speciális ápolásra.

A Mosoly Box GINGIVAL szettet a gingiva, más néven fogíny mindennapos ápolására fejlesztettük ki. Fogínyed hosszú távú védelme hozzájárul a fogágy egészségéhez, így megelőzhető a fogínysorvadás okozta korai fogvesztés.

 

MIT TARTALMAZ A MOSOLY BOX GINGIVAL?

Ismerd meg speciális összeállításunk darabjait!

 

GUM PAROEX 0.06 FOGGÉL (75 ML)

A csökkentett, 0,06%-os klór-hexidin tartalmú GUM Paroex foggél hatékony megoldást nyújt az érzékeny, duzzadásra és vérzésre hajlamos fogíny mindennapos ápolásához, azonban a koncentráció elég alacsony ahhoz, hogy a foggél mindennapos használata is biztonságos legyen.

A klór-hexidin mellett CPC-t is tartalmazó foggél olyan antibakteriális tulajdonsággal bír, ami hozzájárul a fogzománcon és fogínyen képződő bakteriális filmréteg, más néven plakk kialakulásához.

A plakk felhalmozódása számos szájüregi betegség okozója – például ínygyulladás, fogszuvasodás – illetve el nem távolítva hozzájárul a fogkőképződéshez is.

A GUM Paroex foggél B5-vitamin és E-vitamin tartalma segíti a lágyszövetek egészségének fenntartását. Alkoholmentes, nem tartalmaz erős habosító anyagokat, például nátrium-lauril-szulfátot (SLS-t).

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, az esti és reggeli fogmosáshoz.

 

TEPE GENTLE CARE FOGKEFE

Ha a fogíny gyulladt és érzékeny, kellemetlen lehelet a fogmosás. A gyulladt íny és egy elhasználódott vagy túlságosan kemény sörtéjű fogkefe együttesen ínyrecessziót, más néven a fogíny visszahúzódását eredményezheti.

A TePe Gentle Care fogkefe sűrű és puha sörtéi megóvják a gyulladt vagy gyulladásra hajlamos fogínyt, azonban alaposan eltávolítják a felhalmozódó lepedéket.

Ideális választás ínygyulladás, szájszárazság esetén, műtéti beavatkozásokat követően vagy különösen érzékeny fognyaki területekhez, ahol az erős sörtéjű fogkefék következtében a fogzománc lekopik, ezáltal a dentincsatornák szabaddá válnak, így kialakulhat a fogérzékenység illetve fogszuvasodás.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosáshoz.

 

PERIO-AID 0.12 SZÁJSRAY (50 ML)

Kiegészítő, ám igen intenzív terápiás megoldást kínál a megemelt, 0,12%-os klór-hexidin koncentrációjú Perio-Aid 0,12 szájspray. Használatával célzottan juttathajuk el az antibakteriális hatóanyagot a szájüreg bármely területére.

Ha gondot okoz a hátsó területek tisztán tartása vagy nem szereted a szájvizeket, esetleg lokalizált ínyproblémától szenvedsz, a Perio-Aid 0,12 szájspray kiváló segítségedre lehet a probléma kezelésében.

A hosszított fúvóka lehetővé teszi a spray egyszerű, biztonságos és hatékony használatát. A Perio-Aid 0,12 szájspray a klór-hexidin mellett CPC-t és xilitet is tartalmaz, melyek antibakteriális és fogszuvasodás-gátló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ajánlott használat: naponta 2-3 alkalommal permetezzünk a spray-ből a kezelendő területre. Egy huzamban 2-4 hétnél tovább ne használjuk folyamatosan a terméket.

 

SPLAT PROFESSIONAL DUZZADÓ FOGSELYEM (30 M)

Az ínygyulladás és fogkőképződés leggyakoribb helye a fogközök területe. Ha nem gondoskodunk mindennap a fogközök lepedékeltávolításáról, akkor előbb-utóbb ínygyulladás, fogszuvasodás vagy fogkő jelentkezhet.

Igyekeztünk olyan fogselymet választani az ínyvédő szájápolási csomagunkba, ami valóban hasznára lehet azoknak, akik érzékeny, gyulladt fogínnyel rendelkeznek.

A SPLAT Professional duzzadó fogselyem szála kardamom olajjal van bevonva, ami értékes gyulladáscsökkentő anyag. Használat közben a fogselyemre kerülő nyáltól a szál megduzzad, ezáltal még puhább lesz, kíméletesebb az érzékeny, vérzésre hajlamos fogínyhez.

Kellemes eper íze felfrissíti a szájüreget.

Ajánlott használat: naponta 1-2 alkalommal, fogmosást követően.

 

CURASEPT ADS 212 SZÁJÖBLÍTŐ (30 ML)

A Curasept ADS212 szájöblítő klór-hexidin tartalmának köszönhetően véd a plakk újbóli kialakulásától, csökkenti a szájüreg káros baktériumszintjét, így megelőzi és kezeli az ínygyulladást.

Mivel a Mosoly Box GINGIVAL több klór-hexidin tartalmú szájápolási szert is tartalmaz, úgy gondoltuk, a szájvízből csak egy mintát teszünk a dobozba, így kipróbálhatod, milyen a termék használata.

Ajánlott használat: naponta 1-2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosást követően. Az optimális hatás érdekében a szájöblítő használata után ne öblítse ki a száját vízzel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mosoly Box Gingival”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.