comp-img_4429
comp-img_4429comp-img_4496comp-img_4519comp-img_4526comp-img_4557comp-img_4595comp-img_4616comp-img_5477

Mosoly Box Ortho

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews|Write your review

8499 Ft

Mosoly Box ORTHO – a boldog fogszabályozásért!

Availability: Elfogyott

Tags: , , ,

Termékleírás

 

Gondolkoztál már azon, hogy mennyivel nehezebb lesz fogat mosni a rögzített fogszabályzód mellett? Aggasztanak a fogszabályzón fennakadó ételmaradékok? Érezted már a fogszabályzó drótja által okozott irritációt?

Mosoly Box ORTHO dobozunk speciálisan az ortodonciai kezelésen, azaz fogszabályozáson áteső páciensek részére készült. Tudjuk, hogy egy fogszabályzóval meg kell tanulni együtt élni. Kicsit más lesz az étkezés, a beszéd és a fogmosás is.

Szettünk darabjai maximálisan igazodnak a fogszabályzósok speciális igényeihez, miközben megóvják a nyálkahártya, a fogak és a fogíny egészségét is.

 

MIT TARTALMAZ A MOSOLY BOX ORTHO?

Ismerd meg speciális összeállításunk darabjait!

 

GUM ORTHO FOGGÉL (75 ML)

Kezdjük az elején! Aki próbált már fogkrémet szétkenni egy rögzített fogszabályzón, az tudja, hogy nincs könnyű feladata. A GUM Ortho foggél könnyű gél állaga könnyen szétoszlatható, így nem kell aggódnod a fogmosás végén a fogszabályzón éktelenkedő fogkrém darabkáktól.

Összetevőit úgy válogatták, hogy segítsen a fogszabályzót viselő szájüregének megóvásában. Fluorid- és izomalt tartalma segít megerősíteni és ásványi anyagokkal ellátni (remineralizálni) a fogzománcot, hogy az jóval ellenállóbb legyen a fogszabályzó környékén felhalmozódó bakteriális filmréteggel (plakk-kal) szemben.

0,05%-os koncentrációban antibakteriális hatású cetilpiridinum-kloridot (CPC-t) tartalmaz, ami segít a káros szájüregi baktériumok elpusztításában, ezáltal hozzájárul az egészséges fogínyhez és az üde lehelethez.

Mivel fogszabályozás idején a legnagyobb irritációt az arc belső felének nyálkahártyája szenvedi el, a GUM Ortho foggél aloe verát, E-vitamint, gyömbér- és kamilla kivonatot is tartalmaz, melyek segítik megnyugtatni a felsértett nyálkahártyát.

Alkoholmentes, nem tartalmaz erős habosító anyagokat, például nátrium-lauril-szulfátot (SLS-t). Kellemesen friss, mentolos aroma.

Ajánlott használat: mossunk vele fogat naponta 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezéseket követően.

 

CURAPROX CS5460 ORTHO FOGKEFE

Ha már a speciális igényeknél járunk, miért ne lehetne, hogy a fogkeféd is a fogszabályzó formájához igazodjon? Hála a Curaprox találékonyságának, ezentúl olyan kényelmesen moshatod meg a fogaidat, mintha ott sem lenne a fogszabályzód.

A Curaprox CS5460 Ortho fogkefe elnevezését 5460 szuper puha Curen sörte adja, ami igazán sűrűvé teszi a fogkefe fejét, mely így alaposabb lepedékeltávolításra képes. A fogkefe sörtéjének közepén végigfutó mélyedés a rögzített fogszabályzó formájához igazodik, így a fogfelszínhez tökéletesen közel kerülhet a fogkefe sörtéje.

Hatszögletű nyele segíti a könnyű kézben tarthatóságot, míg kis méretű, kompakt feje segíti a könnyű irányíthatóságot, akár a leghátsó területeken is.

Ajánlott használat: naponta 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezéseket követően mossunk vele fogat.

 

TEPE COMPACT TUFT EGYCSOMÓS FOGKEFE

Egy fogkefe, melynek csomói egyetlen pontba vannak rögzítve? Igen, szerencsére egy ideje jól ismerjük az egycsomós fogkefe fogalmát, ami lehetővé teszi a precíz, még alaposabb lepedékeltávolítást.

A TePe Compact Tuft fogkefére szükséged lehet a mindennapos fogmosást követően épp úgy, mint egy baráti vacsora után vagy bármikor nap közben, ha beékelődött valami a fogszabályzó brekettjei, drótjai mellé.

Az egycsomós fogkefe sörtéi puhák, mégis elég merevek ahhoz, hogy a fogszabályzó alkatrészei körül megfelelő lepedékeltávolítást tegyenek lehetővé.

Ajánlott használat: naponta 2-3 alkalommal, a hagyományos fogmosást követően, a brekettek körüli területek vagy a hátsó fogak alaposabb tisztán tartásához.

 

ORAL-B SUPERFLOSS FOGSELYEM (50 DB)

Mivel fogszabályozás idején ugyanúgy szükséged lesz fogköztisztításra, mint korábban, az Oral-B megalkotott egy olyan fogselymet, amit ilyenkor is hatékonyan és biztonságosan használhatsz.

Az Oral-B Superfloss fogselyem hatékonysága a speciális szálkialakításban rejlik. A fogselyem 3 elkülönülő részre osztható: befűző szál, megvastagított szál, hagyományos szál.

A befűző szál kicsit merevebb, mint a hagyományos fogselymek merevsége, de ez így van rendjén. A befűző szál segítségével könnyen irányíthatod, bújtathatod a fogselymet a fogközeidtől kezdve egészen a drótok, brekettek területéig.

A megvastagított textilszál jóval több lepedék felvételére képes, mint egy hagyományos fogselyem szál, ezért a széles fogközökben és a brekettek környékén kiváló segítséget jelent. Az utolsó, hagyományos szakasz célja a fogközök normál úton történő megtisztítása – ahogyan azt a fogszabályzó előtt is csináltad.

Ajánlott használat: naponta 1-2 alkalommal, fogmosást követően.

 

GUM ORTHO VIASZ FOGSZABÁLYZÓHOZ

A fogfelszínekhez ragasztott brekettek és az azokba fűzött drótok könnyen felsérhetik az arc belső felének érzékeny nyálkahártyáját – sokak számára ez jóval kellemetlenebb érzés, mint a fogszabályzó okozta feszítés.

Mivel fogszabályozás során többször módosíthatják, állíthatják a készüléket, így nem csak az első hetekben, hanem később is szükséged lehet a nyálkahártya védelmére.

A GUM Ortho viasz segítségével befedhetek a kiálló drótokat, breketteket, így azok a továbbiakban nem irritálják a szöveteket. A viasz ízesítetlen, így viselete kellemes.

Ajánlott használat: tetszés szerint.

 

GUM ORTHO SZÁJVÍZ (30 ML)

Elhelyeztünk a Mosoly Box ORTHO csomagban egy kis adag szájvizet is, ha úgy éreznéd, hogy extra fertőtlenítésre van szükséged.

A fluoridot és izomaltot tartalmazó GUM Ortho szájvíz segít megerősíteni és ásványi anyagokkal feltölteni a fogzománcot, ami így ellenállóbb lesz az étkezések során jelentkező savas támadásokkal szemben.

Antibakteriális összetevői segítenek az ínyproblémák megelőzésében, míg a lágyszövetek irritációjának enyhítésére az aloe vera és a növényi kivonatok szolgálnak.

Ajánlott használat: naponta 1-2 alkalommal, lehetőleg fogmosást követően. Az optimális hatás érdekében a szájöblítő használatát követően ne öblítsd ki a szádat vízzel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mosoly Box Ortho”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.