comp-img_5031_2
comp-img_5031_2comp-img_5119comp-img_5132comp-img_5148comp-img_5158comp-img_5194comp-img_5209comp-img_5240comp-img_5255comp-img_5265

Mosoly Box Surgery

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews|Write your review

8499 Ft

Mosoly Box SURGERY – a gyors felépülésért!

Availability: Elfogyott

Termékleírás

 

Most estél át egy bölcsességfog műtéten, implantáción vagy szájsebészeti beavatkozáson? Mindegy, hogy sima foghúzáson vagy egy komolyabb műtéten vagy túl, szájüregednek szüksége van a megfelelő higiéniára, hogy a szövetek mihamarabb regenerálódjanak.

A Mosoly Box SURGERY szett összeállításánál azokra gondoltunk, akik a fogorvosi rendelőből kilépve hazamennek és hirtelen azt sem tudják, mivel kezdhetik el az otthoni szájápolást. Összeállításunk darabjai igazodnak az érzékeny szövetekhez, megfelelő közeget biztosítanak a gyors és problémamentes felépüléshez.

 

MIT TARTALMAZ A MOSOLY BOX SURGERY?

Ismerd meg speciális összeállításunk darabjait!

 

CURASEPT ADS 712 FOGGÉL (75 ML)

Ha a baktériummentes környezet biztosítása a cél, a legnagyobb fegyverünk a klór-hexidin. Ez az anyag nem csak elpusztítja a szájüregben élő káros baktériumokat, hanem mérsékli azok újbóli képződését is.

A Curasept ADS 712 foggél 0,12 százalékos koncentrációban tartalmaz klór-hexidint. Ez a magas koncentráció kifejezetten a rövid ideig tartó, terápiás célú használatra megfelelő, amikor a szájüregnek igazán szüksége van az alapos higiéniára.

Hogy miért fontos fogászati beavatkozások után a megfelelő szájhigiénia? A szövetek sokkal gyorsabban gyógyulnak, nem alakul ki fertőzés, gyulladás az adott területen. Ha igazán előrelátóak szeretnénk lenni, implantáció esetében már a beavatkozás előtti hetekben megkedhetjük a SURGERY boxban található termékek használatát, így szájüregünk optimális baktériumszinttel néz elébe a műtétnek.

A Curasept ADS 712 foggélt úgy fejlesztették ki, hogy könnyen megtapadjon és sokáig ott maradjon a fogfelszíneken, fogínyen, így hatása elnyúló, hosszú távú.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosás alkalmával. A klór-hexidin optimális hatékonysága érdekében fogmosás után 1 óráig ne étkezzen vagy igyon.

 

TEPE SPECIAL CARE FOGKEFE

Hogy szabad-e fogat mosni foghúzás vagy műtét után? Igen, sőt, kifejezetten ajánlott! Ahhoz, hogy szöveteink minél hamarabb regenerálódjanak, kellő óvatosság mellett a megfelelő eszközök használata mellett biztonságosan megtisztíthatjuk a műtéti területet.

A TePe Special Care fogkefe valódi segítséget nyújt mindebben. Feje 12 000 ultrafinom sörtéből készül, hogy soha nem látott gyengédséggel járuljon hozzá az érzékeny terület ápolásához.

Fontos, hogy fogmosáskor a műtét területénél legyünk sokkal óvatosabbak, csak finom seprő mozdulatokat alkalmazzunk és fogkefével soha ne nyúljunk bele a sebbe!

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosás alkalmával.

 

PERIO-AID MAINTENANCE SZÁJÖBLÍTŐ (150 ML)

Tudjuk, hogy nem mindig egyszerű a szájüreg minden apró zugát megtisztítani, ezért a terápiás időszakban érdemes szájöblítővel is kiegészíteni mindennapos szájhigiéniés rutinunkat.

A Perio-Aid Maintenance szájöblítő csökkentett, 0,05%-os klór-hexidin tartalommal és 0,05% cetilpiridinium-kloriddal támogatja a szájüreg baktériummentességét a felépülés időtartama alatt.

Kettős hatóanyag kombinációja öblítés után órákig képes kifejteni hatását – ez az elnyújtott hatóidő kiváltképp fontos, ha hatékonyan szeretnénk tisztán tartani a beavatkozás területét.

Alkohol- és gluténmentes formája nem irritálja a szöveteket, nem csíp, így használata kellemes.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, fogmosást követően. Az optimális hatás érdekében a szájöblítő használata után nem öblögessünk vízzel.

 

TEPE IMPLANT CARE FOGKEFE

Ha már speciális igényekről beszélünk, nem szabad elfeledkeznünk azokról, akik implantáció miatt esnek át egy-egy szájsebészeti beavatkozáson. A beültetett implantátumok élettartama jelentősen meghosszabbítható, ha otthonunkban megtanuljuk hatékonyan tisztán tartani a műgyökerek területét.

A TePe Implant Care formájának kialakításakor az volt a cél, hogy a fogkefével könnyen elérhessük az implantátumok, fogpótlások területét. A döntött fej különösen hatékonnyá teszi a fogmosást a belső fogfelszíneken, ahová egy hagyományos fogkefével nehéz eljutnunk.

A fogppótlások, implantátumok tisztán tartásakor fektessünk külön hangsúlyt a fogpótlás és a fogíny találkozási pontjára, ahol könnyedén felhalmozódnak a baktériumok, fogkőképződést vagy ínygyulladást okozva.

Ajánlott használat: hagyományos fogmosást követően, naponta 2-3 alkalommal tisztítsuk meg a fogpótlások, implantátumok területét.

 

GUM BI-DIRECTION FOGKÖZTISZTÍTÓ KEFE (1,2 mm)

Hallottál már róla, hogy a fogközeidet mindennap meg kell tisztítani? Ha még nem, itt az ideje, hogy a szájápolás egy újabb szintjére lépj, ahol az elsődleges cél a szájüregi betegségek minél hatékonyabb megelőzése.

Mivel fogmosás során csak fogaink oldalsó és rágófelszínét vagyunk képesek megtisztítani, a fogközökben rengeteg el nem távolított baktérium és ételmaradék halmozódik fel. Amikor egy szájsebészeti beavatkozást követően szeretnénk gondoskodni szájüregünk maximális higiéniájáról, nem hagyhatjuk, hogy a fogközökben elburjánzó baktériumok szabotálják gyógyulásunkat.

A GUM Bi-Direction fogköztisztító kefe azért került bele válogatásunkba, mert használata a kezdők számára is egyszerű. Kétféle irányban állítható feje igazodik egyedi igényeinkhez, hiszen kinek így, kinek úgy egyszerűbb a fogközökbe bevezetni a fogközkefét.

A fogközkefe drótja mangánötvözetből készül, ezért kifejezetten tartós. Legyen szó implantátumra épített fogról vagy természetes fogról, a fogközök tisztításával megelőzhetjük a fogkőképződés, ínygyulladás kialakulását, melyek nem csak egy élő, hanem egy műfog élettartamát is meghosszabbíthatja.

Ajánlott használat: fogmosást követően, napi 1-2 alkalommal.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mosoly Box Surgery”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.