comp-img_5274_2
comp-img_5274_2comp-img_5289comp-img_5319comp-img_5340comp-img_5359comp-img_5379

Mosoly Box Whitening

0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 reviews|Write your review

9999 Ft

Mosoly Box WHITENING – az egészséges, fehér fogakért!

Availability: Elfogyott

Tags: , ,

Termékleírás

Sokat kávézol, dohányzol vagy életkorodból fakadóan sárgábbak kezdenek lenni a fogaid? Esetleg most estél át rendelői fogfehérítésen és szeretnéd szinten tartani az elért eredményt?

Mosoly Box WHITENING összeállításunkat azért hoztuk létre, hogy otthon is biztonságosan, de hatékonyan tehess fogaid fehérebbé tételéért, miközben megóvod azok egészségét és hatékonyan kezeled a rendelői fogfehérítés vagy egyéb okból kialakuló fogérzékenységet.

 

MIT TARTALMAZ A MOSOLY BOX WHITENING?

Ismerd meg speciális összeállításunk darabjait!

 

SWISSDENT EXTREME FOGKRÉM (50 ML)

A SwissDent termékek világszerte népszerű, prémium kategóriás szájápolási termékek. Hazájuk Svájcban található. Az első SwissDent fogkrémet Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos állította össze, pusztán azzal a céllal, hogy segítsen a rendelőbe érkező pácienseknek fogaik fehérebbé tételében. Az ötletből hamarosan népszerű márka lett a páciensek ugyanis vissza-visszajárva követelték az újabb adag fogkrémeket.

A SwissDent Extreme fogkrém a márka zászlóshajója, az eredeti formula. Minőségében a legmagasabb elvárásokhoz igazodik az összetétel, nem tartalmaz agresszív kémiai anyagokat, például nátrium-lauril-szulfátot (SLS-t).

Hatékonyságát egyedi alapanyag-kombinációja szolgáltatja: a szódabikarbóna mellett természetes növényi enzimek, finom dörzsszemcsék találhatók a fogkrémben, melyek gondoskodnak a fogzománc felszínének fehérebbé tételéről.

A SwissDent Extreme fogkrém használata biztonságos, hiszen abráziós értéke (RDA) 40, ami igen alacsonynak mondható (a maximális engedélyezett RDA érték: 200). Az abráziós érték azt határozza meg, hogy egy fogkrém mennyire erősen koptatja a fogzománcot. Minél magasabb az érték, annál kevésbé biztonságos a termék használata.

Fluoridtartalma segít megerősíteni a fogzománcot, ami így ellenállóbb az étkezések során kialakuló savas támadásokkal szemben, meggátolva a fogszuvasodás kialakulását.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosások alkalmával.

 

INNOVA “FOLYÉKONY FOGZOMÁNC” SZUSZPENZIÓ (200 ML)

Az egészséges, fehéren ragyogó fogakhoz az erős, ásványi anyagokkal megfelelően ellátott fogzománc is hozzájárul. Egy kopott, erodálódott fogzománc soha nem fog egészséges, fehér hatást kelteni.

Az INNOVA termékcsalád speciálisan az érzékeny, sérült fogzománc helyreállításához lett kifejlesztve. Az INNOVA “Folyékony fogzománc” szuszpenzió elnevezéséhez hűen a fogzománc ásványi anyagokkal való ellátottságáért felelős, támogatva az egészséges, erős és ellenálló fogakat.

Magas hidroxi-apatit koncentrációja segít megerősíteni a fogakat és enyhíteni a fogérzékenységet. A hidroxi-apatit természetes, a fog szerkezetében is megtalálható anyag. Ha a fog extra hidroxi-apatithoz jut, az segít lezárni a nyitottá vált dentincsatornákat, így enyhíteni a fogérzékenységet, például kémiai anyagokkal végzett fogfehérítést követően.

Az INNOVA “Folyékony fogzománc” szuszpenzió növényi enzimekkel, kakukkfű- és ánizskivonattal támogatja a szájüreg egészségét, E-vitamin tartalma pedig védi a fogíny lágy szöveteinek egészségét.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosást követően.

 

SWISSDENT PROFI WHITENING FOGKEFE

Ha olyan fogkefét szeretnél használni, amit egy fogorvos is szívesen venne a kezébe, akkor megtaláltad, amit kerestél! A SwissDent Profi Whitening fogkefét a márka alapítója, Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos tervezte.

Sörtéjének speciális ívelése tökéletesen igazodik a fog anatómiai formájához, nyelének kialakítását pedig a fogorvosi műszerek formája ihlette.

A SwissDent Profi Whitening fogkefe sörtéi puhák, így kíméletesek a fogzománchoz, miközben a szálakat speciális fehérítő anyaggal vonták be, így aktívan részt vesznek a fogfehérítés folyamatában.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosások alkalmával.

 

GUM EASY FLOSSERS KERETES FOGSELYEM (4 DB)

Tudtad, hogy a fogak elszíneződéséhez a fogközökben megragadt ételmaradékok és a pigmentált plakk is hozzájárulhat? Nem teljes a szájápolási rutinod, ha nem gondoskodsz fogközeid mindennapos megtisztításáról.

A GUM Easy Flossers keretes fogselyem azok számára készült, akik még nem biztosak a hagyományos fogselyem irányításában, egyszerűbb, gyorsabb megoldást keresnek.

A keretes kialakítás gyerekjátékká teszi a fogköztisztítást. A GUM Easy Flossers fogselyem több kötegből felépített szála erős, nem szakad el használat közben.

A rendszeres fogköztisztítás nem csak tisztább, egészségesebb fogazatot eredményez, de a fogközökben kialakuló gyulladásokat, fogszuvasodást és kellemetlen leheletet is megelőzi.

Ajánlott használat: naponta 2 alkalommal, a reggeli és esti fogmosást követően.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mosoly Box Whitening”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.